Laatst bijgewerkt: 30-06-2019  20:30 uur.

 Loterij Koor Hartgelach.

De trekking heeft aan het eind van de middag plaats gevonden.

Hieronder de winnende lotnummers van de hoofdprijzen, de super hoofdprijs en de rest van de winnende lotnummers.

Er zijn bij de dagloterij 2 prijzen blijven liggen.

Lotnummer 64 en 78.

De prijzen zijn vanaf a.s. dinsdag op te halen bij

IJssalon De Heer Varsseveld


Voor meer foto's klik hier.


Deelnemers aan het festival in 2019.

Popkoor A Sign of Friendship - Didam

 

Begin jaren ’90 startte dit koor met een kerkelijk signatuur. Een vijftal jaren later gooide dirigent en oprichter van het eerste uur, John Stinissen, het roer om en doopte het toenmalige Ritmisch Koor om in popkoor A Sign of Friendship.

Hoewel het koor nog steeds medewerking verleent aan huwelijks-diensten, voeren popsongs nu de boventoon. De originele orkestbanden worden stemmig ingezongen door enthousiaste leden, vertegenwoor-digd in alle leeftijdsklassen, ondersteund door subtiele choreografie.

Het koor, bekend van radio en tv, heeft een fantastisch programma voor u, waarbij de dirigent John Stinissen op een zeer enthousiaste manier het koor dirigeert. U zult genieten!

Veelvuldige optredens, theatershows en tournees in binnen- en buitenland zijn er de afgelopen jaren gemaakt. Verder was het koor op tv te bewonderen in Korenslag, RTL Boulevard, twee keer bij Pauw & Witteman, Breaking News van Jenssen! en in De Flat van Ali B.

A Sign of Friendship werkte samen met o.a. Het Gelders Orkest, Martha Hight, Alice Maywood, Ernest Beuvink & Antje MonteiroMannenkoor Germania – Heeten

 

De naam Germania is ontstaan naar aanleiding van Germaanse vondsten, die tijdens opgravingen in 1994 in Heeten zijn gedaan.

Het mannenkoor bestaat uit 30 koorleden, allen uit Heeten, ook de dirigente en de toetsenist. Marjon Ruiter is de dirigent en Robert Jansen begeleidt op keyboard.

Germania is een graag gehoord mannenkoor en ze geven regelmatig concerten voor diverse verenigingen en instellingen en ook op kermissen en partijen zorgen ze voor een vrolijke noot.

Het Germania koor is meerstemmig: tenoren, baritons en bassen en ze hebben een uitgebreid repertoire: oudhollandse liederen, modern Nederlands, Engelstalige- en zeemansliederen.

 

Kortom: voor elk wat wils.


 

Tranen met Tuiten - Neede

 

Het koor Tranen met Tuiten is opgericht in november 2004 door een stel enthousiaste carnavalisten.

De opgave voor het van oorsprong gemengde smartlappenkoor was dermate spectaculair dat er meteen al een ledenstop werd ingevoerd. De leden kwamen uit alle windstreken en het waren zeker niet allemaal carnavalsmensen.


Een dirigent was snel gevonden. Hij ging het koor leiden totdat er een professionele dirigent kwam.

Het koor, inmiddels 60 personen groot, wordt nu geleid door Erwin Boonk. Ze oefenen om de 14 dagen in 't Nus.

 

Inmiddels is de smartlap naar de achtergrond verdwenen en bestaat het repertoire uit Engelstalige, Duitse, Franse, Italiaanse en vooral Nederlandstalige nummers. Zij worden begeleid door 3 accordeonisten, slagwerk en percussie.


 

Inspiration – Ulft

 

Wij zijn Inspiration; een koor uit Ulft met 19 enthousiaste leden en een even enthousiaste dirigent. Wij verlenen medewerking aan concerten / festivals en wij verzorgen af en toe de muzikale omlijsting tijdens kerk-diensten. Ook zingen wij tijdens huwelijksmissen, uitvaartdiensten en doopvieringen. Ons repertoire bestaat o.a. uit moderne popsongs, lied-jes uit musicals en geestelijke liederen.

 

Sander Spaan is sinds januari 2012 de dirigent van Inspiration. Sander is op zijn 12e per ongeluk in aanraking gekomen met muziektheater. Sindsdien is  een leven zonder muziek en toneel voor hem onmogelijk.

 

Hij zingt, speelt verschillende instrumenten waaronder piano en gitaar en is dirigent en vocal  coach van meerdere zanggroepen en koren.

 

Sander is afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium te Arnhem.

 

Wij repeteren elke maandag van 20.00 tot 22.00 uur in de kantine van Timmerfabriek Hendriksen aan de Riezenweg 3 in Ulft.


 
Koor Reborn - Wichmond

 

Koor Reborn is een ruim 40 enthousiaste leden tellend gemengd koor, ontstaan in 1996, vanuit een reünie van een voormalig kerkkoor/jongerenkoor. O.l.v dirigente Marina Kirchhofer. De leden komen uit Wichmond en omliggende dorpen.

 

 

Ons repertoire bestaat o.a. uit pop en traditionals en we hebben ook een uitge-breid kerstrepertoire. We zingen veelal Nederlands- en Engelstalige liederen, met af en toe een andere vreemde taal. Enkele nummers zingen we a capella, maar meestal worden wij begeleid door onze vaste pianiste, Petra Hilderink.


Wij treden op bij verschillende gelegenheden: korenfestivals, kerkdiensten, kerst-markten, in ziekenhuizen, bejaardencentra en we hebben ook wel eens een buitenoptreden.


 

Koor Liberate - Gaanderen

 

Koor Liberate is een gezellige vereniging…..

…met zo’n 20 meiden vanaf de leeftijd van ongeveer 20 jaar. De meesten komen uit Gaanderen, een groeiend aantal komt van buiten Gaanderen.

Onze dirigent is Jan Schatorjé.

 

Al meer dan 35 jaar lang wordt met veel plezier gezongen, enerzijds moderne gospels en anderzijds heerlijke popmuziek van toen en nu. We zijn nauw verbonden met de St. Augustinus/St. Martinusparochie in Gaanderen.

 

Daarnaast laten we ook heel graag ons gezicht zien en stemmen horen op braderieën, in zorgcentra, op kerstmarkten, (pop)concerten etc. in de wijde omgeving. Daar worden wij altijd gastvrij onthaald.

Wij zijn daarom graag ”onderweg” met elkaar. We zijn een zeer sociale vereniging en we hebben dan ook veel plezier met elkaar. Dit stralen we ook uit naar onze toehoorders.


En natuurlijk ons eigen koor:
Koor Hartgelach uit Varsseveld


De commissie van het

Romienendalfestival en de Klaver4Tocht